start Even voorstellen Foto's Copyright Contact gastenboek Wat is nieuw

Laatste up-date : 28-01-2015

                                          Welkom op de website bk-fotografie.nl

Wat is er mooi aan fotografie krijg ik wel eens te horen , Nou die vraag is erg simpel te beantwoorden. Je kunt genieten van alles om je heen , de sfeer en de rust.

Ook zegt men vaak wel “je kunt alleen mooie foto’s maken met een dure camera” ook dat is onzin. Op deze site zijn alle foto’s tot 23-11-2014 gemaakt met een camera van nog geen 400 euro. De Panasonic FZ200.
Na deze datum zijn de foto’s gemaakt met een Canon 7D MK2 , zie “even voorstellen” voor meer informate.

Er zijn verschillende soorten camera’s: compact, briged, systeem-camera’s en spiegelreflexcamera's. Ik gebruikte een briged camera, dat zit tussen een compact en spiegelreflex in. De voordelen hiervan zijn : licht, alles in 1 (groothoek en telezoom) . Nadeel is dat ze een kleine sensor hebben, dat veroorzaakt veel ruis op hogere iso’s.

Uiteraard fotografeer ik voor mezelf , maar vind het geweldig als een ander van mijn foto’s kan genieten.Wat ik fotografeer is heel breed, van portret tot roofvogels en van winter tot macro foto’s.

Fotografie is een fantastische hobby die altijd anders is omdat de omgeving nooit hetzelfde is.
Er word met enig regelmaat nieuwe foto’s toegevoegd aan de site. (Zie “wat is er nieuw” boven in de balk).Dus kom gerust een keer terug om te kijken .

Het kan zijn dat sommige foto’s niet scherp weergegeven worden, dat ligt aan de compressie die gebruikt word om de foto’s op de website plaatsen.